Halaman

Pengikut

Rabu, 23 Februari 2011

DSLR SAYANGKU

assalamualaikum kepada semua pembaca dan pem-follow blog-blogwalker dan pem-komen
pem-kritit blog TERATAK BURUK HAMBA yang telah dilancarkan secara official pada !
hurmm aku pun tak tau bile aku launch blog nie !
Sebnarnya aku saje nak tunjuk korang gambar2 baru yg aku snap beberapa hari lepas !
ni la antara picture yang terbaik yg pernah aku snap .
korang tengok lahh .. chantik kann ? Warna dengan faktor blur dalam gambar
sungguh membuatkan gambar tersebut benar2 seperti hidup !
Kadang2 kita ada camera tapi kita tak reti nak setting .. betol tak ?
so tak guna lah beli camera mahal kalau tak reti nak setting .

( Gambar bunga ni sebnarnya mama yg tanam depan rumah)

Introduction : Aku pun tak tahu apakah tajuk atau nama saintifik bagi bunga di atas ni .
Sebab aku pun malas nak amik tahu ! Lelaki suka plak bunga2 ni kann ..



( Gambar kucing kesayangan bernama " Akak ")

Introduction : Kucing diatas adalah satu diantara kucing2 yang terdapat di rumahku .
Mama yang bela . Pada suatu hari kucing ni jalan2 lepastu ..
Aku mengambil keputusan untuk meng-senap gambar kucing ni ! Walaupun kucing ni mula2
lari sana lari sini .. tetapi last2 dia nak jugak amik gambar depan camera !
Tengok lah tuu .. Pandai dia posing kann ! haha

=)
This post is dedicated to Facebook account user :


2 ulasan:

cik fai berkata...

bunga ... bunga...

orkid lah :) hahaha...( iklan tu)

monyok je kucing tu,aiyoo marah la tu snap pic dia.

Aiirell Husairy berkata...

Hahaha.. kucing tu bukan marah. Tapi sia mmg tak betul. Hormon kucing dia kurang, Hormon arnab yg lebih. Sia kucing tp mcm arnab. haha..